[LayerSliderWP] Slider not found
  • Aftermovie

    Voor de ultieme herbeleving van een speciale gelegenheid kunt u kiezen voor een aftermovie/partyreport. Leg de sfeer van uw evenement tot in detail vast die u later weer als marketing tool kan inzetten. Met eventueel een reporter legt u de reacties van de bezoekers nauwkeurig vast en creëert u een geschikt medium die uw evenement in beeld omvat.

VA. € 550,-
Aftermovie: max. 4 minuten

  • Projectreportage

    JB PRO biedt u de mogelijkheid om een videoverslag en-presentatie van uw project of bedrijfsevenement te maken. Breng uw bedrijfsevenement nauwkeurig in beeld en vraag gasten naar hun ervaring of maak uw project overzichtelijk en breng deze tot in detail in beeld. Een ultiem medium voor promotiedoeleinden, eigen gebruik of als relatiegeschenk.

VA. € 750,-
Projectreportage: max 4 minuten

  • Promovideo

    Binnenkort een evenement? Laat het op spectaculaire wijze weten met een eigen gemaakte promo video. Geef aan wat uw boodschap is en welke uitstraling u wilt uitgeven. Stel geheel naar eigen wens uw video samen. Een evenement, persoon of project; met deze media tool beschikt u over een sterkte marketing tool!

VA. € 450,-

Promovideo: max 3 minuten

Prijzen

Prijslijst, alle prijzen zijn ex. btw
Aftermoviemax. 2 minuten€ 450
max. 4 minuten€ 550
Projectreportagemax. 4 minuten€ 750
max. 5 minuten€ 850
Promovideo (tekst)max. 30 seconden€ 150
max. 1 minuut€ 200
Promovideo (beeld)max. 30 seconden€ 200
max. 1 minuut€ 250
Voice-overinspreken per minuut€ 75
Presentatormeelopen per uur€ 75

Interesse gekregen in onze diensten? Liever een offerte op maat? Vraag deze vrijblijvend aan!